I,m a man direct to the point. Hate people who saying things and never say the thruth butt liying.
 • Lives in Almere
 • Country Netherlands nl
 • From Almere
 • Male
 • Single
 • 05/06/1958
 • Followed by 31 people
Recent Updates
 • https://rumble.com/vk3k5e-wereldwijde-chaos-verwacht-komende-herfst.html
  https://rumble.com/vk3k5e-wereldwijde-chaos-verwacht-komende-herfst.html
  RUMBLE.COM
  Wereldwijde chaos verwacht komende herfst - Bereid u voor!
  Bekijk de video. Br. Bugnolo heeft een boodschap voor niet gevaccineerden. Bereid je geestelijk en mentaal voor zegt hij. Het gaat vreselijk heftig worden. #Br. Bugnolo #antilichamenrespons #vaccinati
  4
  0 Comments 0 Shares
 • https://youtu.be/iaPyqc0V7i0 Blackbox Haga tegen censuur Google / Youtube.
  https://youtu.be/iaPyqc0V7i0 Blackbox Haga tegen censuur Google / Youtube.
  4
  0 Comments 0 Shares
 • https://youtu.be/6m4UT8j2Bns Zo ziet gentherapie prik schade er uit. Heel jammer dat die ouders er niet echt slim uit zien.

  https://youtu.be/6m4UT8j2Bns Zo ziet gentherapie prik schade er uit. Heel jammer dat die ouders er niet echt slim uit zien.
  2
  0 Comments 0 Shares
 • Zelfs dit mag je niet op Facebook plaatsen.
  Zelfs dit mag je niet op Facebook plaatsen.
  3
  1 Comments 0 Shares
 • Beware The Cabal Will Kill Us. Dont Let Yourself Injected.
  Beware The Cabal Will Kill Us. Dont Let Yourself Injected.
  3
  0 Comments 0 Shares
 • Dansen met Jansen dan kreeg je een prikje en dacht je dat je vrij was maar wat wederom een leugen was. Maar de jeugd zat daardoor wel aan dat prikje vast want eenmaal er in is nooit meer er uit. En ook geen feest en vakantie meer.
  Dansen met Jansen dan kreeg je een prikje en dacht je dat je vrij was maar wat wederom een leugen was. Maar de jeugd zat daardoor wel aan dat prikje vast want eenmaal er in is nooit meer er uit. En ook geen feest en vakantie meer.
  3
  0 Comments 0 Shares
 • Fantastisch hoe ze in Frankrijk en ook in Londen de straat op gaan tegen die verplichte gentherapie ook op kinderen
  Fantastisch hoe ze in Frankrijk en ook in Londen de straat op gaan tegen die verplichte gentherapie ook op kinderen
  França hoje.馃嚝馃嚪
  As pessoas estão acordando contra a tirania das vacinas e a nova ordem mundial!
  1
  0 Comments 0 Shares
 • https://www.bitchute.com/video/gweUd7phwvEo/
  Kijk hier eens wat de prik met je bloed doet.
  https://www.bitchute.com/video/gweUd7phwvEo/ Kijk hier eens wat de prik met je bloed doet.
  1
  0 Comments 0 Shares
 • Op 17 maart 2021 hebben mr. Niels Vanaken en mr. Edo Sweebe van Open Legal Advocaten een sommatiebrief gericht aan het Ministerie van VWS en het RIVM. In samenspraak met enkele PCR-deskundigen, is de brief namens een aantal bekende ondernemers waaronder Won Yip verstuurd naar demissionair Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge en OMT-lid Jaap van Dissel.

  Foutief gebruik PCR-test
  De brief stelt het foutief gebruik door de overheid van de PCR-test bij COVID-19 aan de kaak. De PCR-test wordt niet op de juiste wijze ingezet om het coronavirus te detecteren, omdat deze:

  is gebaseerd is op een gebrekkig onderliggend ‘Corman-Drosten’ testprotocol;
  enkel een dood brokstukje RNA van een virus bij een persoon kan detecteren;
  niet uitsluit dat het gedetecteerd brokstukje RNA afkomstig is van een ander verwant virus;
  in het gebruik tussentijds op advies van het RIVM op wetenschappelijk ontoelaatbare wijze is aangepast;
  door de diverse testlaboratoria conform hun eigen testprotocol verschillend wordt gebruikt;
  niet aantoont of een persoon daadwerkelijk besmet, besmettelijk, ziek is of ziek gaat worden en dit ook niet kan aantonen;
  gepaard moet gaan met klinisch onderzoek door een (huis)arts, die de persoon onderzoekt.
  Deze feiten leiden ertoe dat de gegenereerde PCR-testresultaten weinig tot geen betrouwbare wetenschappelijke waarde lijken te hebben. Om die reden kan de overheid de positieve PCR-testresultaten niet gebruiken als basis voor de door haar opgelegde coronamaatregelen. In lijn hiermee wordt de overheid gesommeerd om haar huidig PCR-testbeleid te staken en haar externe communicatie over de PCR-testresultaten aan te passen. De overheid noemt de positieve PCR-testresultaten overigens foutief ‘besmettingscijfers’. De PCR-deskundigen en ondernemers stellen dat de overheid haar burgers structureel misleidende informatie verstrekt.

  Gerechtelijk traject
  Blijkt de overheid niet bereid om haar PCR-testbeleid en communicatiewijze aan te passen, dan wordt de rechtbank verzocht om hierover een oordeel te vellen. Als onderdeel van het gerechtelijk traject wordt de rechtbank verzocht om een getuigen- en deskundigenverhoor over de werking van de PCR-test te gelasten.
  Op 17 maart 2021 hebben mr. Niels Vanaken en mr. Edo Sweebe van Open Legal Advocaten een sommatiebrief gericht aan het Ministerie van VWS en het RIVM. In samenspraak met enkele PCR-deskundigen, is de brief namens een aantal bekende ondernemers waaronder Won Yip verstuurd naar demissionair Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge en OMT-lid Jaap van Dissel. Foutief gebruik PCR-test De brief stelt het foutief gebruik door de overheid van de PCR-test bij COVID-19 aan de kaak. De PCR-test wordt niet op de juiste wijze ingezet om het coronavirus te detecteren, omdat deze: is gebaseerd is op een gebrekkig onderliggend ‘Corman-Drosten’ testprotocol; enkel een dood brokstukje RNA van een virus bij een persoon kan detecteren; niet uitsluit dat het gedetecteerd brokstukje RNA afkomstig is van een ander verwant virus; in het gebruik tussentijds op advies van het RIVM op wetenschappelijk ontoelaatbare wijze is aangepast; door de diverse testlaboratoria conform hun eigen testprotocol verschillend wordt gebruikt; niet aantoont of een persoon daadwerkelijk besmet, besmettelijk, ziek is of ziek gaat worden en dit ook niet kan aantonen; gepaard moet gaan met klinisch onderzoek door een (huis)arts, die de persoon onderzoekt. Deze feiten leiden ertoe dat de gegenereerde PCR-testresultaten weinig tot geen betrouwbare wetenschappelijke waarde lijken te hebben. Om die reden kan de overheid de positieve PCR-testresultaten niet gebruiken als basis voor de door haar opgelegde coronamaatregelen. In lijn hiermee wordt de overheid gesommeerd om haar huidig PCR-testbeleid te staken en haar externe communicatie over de PCR-testresultaten aan te passen. De overheid noemt de positieve PCR-testresultaten overigens foutief ‘besmettingscijfers’. De PCR-deskundigen en ondernemers stellen dat de overheid haar burgers structureel misleidende informatie verstrekt. Gerechtelijk traject Blijkt de overheid niet bereid om haar PCR-testbeleid en communicatiewijze aan te passen, dan wordt de rechtbank verzocht om hierover een oordeel te vellen. Als onderdeel van het gerechtelijk traject wordt de rechtbank verzocht om een getuigen- en deskundigenverhoor over de werking van de PCR-test te gelasten.
  3
  0 Comments 0 Shares
 • Deze misdadigers mogen hun straf niet ontlopen.
  Deze misdadigers mogen hun straf niet ontlopen.
  3
  0 Comments 0 Shares
 • BREAKING NEWS 鉂椻潡鉂桬indelijk is het dan zo ver, eindelijk gaat een advocatenkantoor de horrorpraktijken van Hugo de Jonge juridisch aanvechten! Advocatenkantoor Open Legal stelt Hugo de Jonge persoonlijk aansprakelijk voor de vaccinatieschade bij 12 tot 17-jarigen, Je kan de officiële aansprakelijkheidsstelling via onderstaande link lezen, tevens plaatsen we de aansprakelijkheidsstelling in PDF-vorm in deze groep • https://wijdeouders.nl/.../2021/07/20210715_wp-uit.pdf
  BREAKING NEWS 鉂椻潡鉂桬indelijk is het dan zo ver, eindelijk gaat een advocatenkantoor de horrorpraktijken van Hugo de Jonge juridisch aanvechten! Advocatenkantoor Open Legal stelt Hugo de Jonge persoonlijk aansprakelijk voor de vaccinatieschade bij 12 tot 17-jarigen, Je kan de officiële aansprakelijkheidsstelling via onderstaande link lezen, tevens plaatsen we de aansprakelijkheidsstelling in PDF-vorm in deze groep • https://wijdeouders.nl/.../2021/07/20210715_wp-uit.pdf •
  4
  0 Comments 0 Shares
 • https://www.facebook.com/100001719346727/videos/574887573532531/
  https://www.facebook.com/100001719346727/videos/574887573532531/
  3
  0 Comments 0 Shares
 • Mark Rutte is een leugenaar zie brief aan Klaus van WEF. Zogenaamd kent hij het boek niet The Liar.
  Mark Rutte is een leugenaar zie brief aan Klaus van WEF. Zogenaamd kent hij het boek niet The Liar.
  3
  0 Comments 0 Shares
 • https://fb.watch/v/2ZP1rBXlk/
  https://fb.watch/v/2ZP1rBXlk/
  Log In or Sign Up to View
  See posts, photos and more on Facebook.
  3
  0 Comments 0 Shares
 • Het is goed mis in Nederland.
  Het is goed mis in Nederland.
  3
  0 Comments 0 Shares
 • We zullen gaan zien Marianne
  We zullen gaan zien Marianne
  2
  0 Comments 0 Shares
More Stories